събота, 5 април 2014 г.

Теория - Коя е "Жената в черно" ?


 http://weloveprettylittleliars.net/wp-content/uploads/2014/04/tumblr_inline_n3ivsr4YXA1sc3vvs.jpg 
Жената в черно се появи за първи път в епизод 4х01 A is for ALIVE на погребението на Уилдън. Тя определено има много важна роля в целият сериал и е замесена с -А най-вероятно, защото отново се появи, но без черният воал в един от последните епизоди на сериала, когато момичетата бяха в зоопарка.
Теориите около Жената в черно са много. В Tumblr намерих една, която може да ви хареса – тя е свързана с това кой се крие зад черният воал.

Мелиса Хейтингс – Тя не беше на погребението на Уилдън, но тя го познаваше. Освен това разбрахме, че тя иска да защити сестра си и през цялото време е правила само това. Но тя лесно може да се скара със сестра си, но защо иска да нарани и другите момичета ? Друга важна част е, че Мелиса вече има опит с маскарада, след като беше Черният лебед в епизод 2х25 UnMasked и според Мона е била Кралицата на сърца в Хелоуинският епизод на трети сезон – 3х13.
Пейдж – Пейдж също може би е замесена и да бъде Жената в черно, но единственото доказателство е, че тя не беше на погребението на Уилдън, но може би не е тя, след като нейното тяло е спортно.
Сиси Дрейк – Тя не беше на погребението на детектива. Но от последният епизод знаем, че тя му има зъб, след като си призна, че го е убила или по-точно призна, че който го е убил е свършил добра работа. Ако Сиси наистина е Жената в черно, то нейната причина да мрази Алисън и момичетата е, че Али я е изритала от колежа. Може би тя иска да има съсипе живота, защото Али съсипа нейният.
Алисън ДиЛорентис – Тя също не беше на погребението. Но тя може би просто е излъгала момичетата и продължава да ги лъже, може би това е нейното прикритие от -А.

Статията е взета от welovepll

Няма коментари:

Публикуване на коментар