вторник, 1 април 2014 г.

Теория - 14 причини, според които Рен е -А

Аз съм твърдо за теорията, че Рен е -А. Изглежда ми доооста подозрителен. В тази теория ще ви покажа 14 прични, според които Рен е -А. Можете да видите и теорията, която твърди, че Ариа и Рен са -А, въпреки че не вярвам една от лъжкините да бъде -А.


Продължете четенето. :)
1. Езра не е единственият, който показва привързаност към по-млади момичета. Рен го прави също. Той имаше нещо като афера със Спенсър и нека не забравяме за времето, когато той преследваше Хана!

2. -А винаги се опитва да разбие връзката на Спенсър и Тоби. Освен това, когато Хана отхвърли Рен, -A се опита да прегази майката на Кейлъб. Надушваме ревност Рен.

3. Когато г-жа Грюнуалд каза на лъжкините , че една от тях е била докосната от -A, всички мислехме, че това е Ариа. Но може, също така, да е Спенсър ... или Хана.

4. Винаги се чуда на казаното от Джена в : "Обзалагам се, че дори лъжа ще звучи добре в този акцент." О Рен. Той наистина има прекрасен акцент. Но, дали го използва за да ни заблуди с чара си?

5. Има много инциденти в шоуто, където -A е с лесен достъп до медицински записи и лесно влиза в болниците. Професията на Рен му осигурява лесен достъп до тези неща.

Например ...

    -A открадна страници от доклада за аутопсията на Али.
    Писа на бинта на Хана , когато тя спеше в болницата .
    Знаейки каква упойка да бие на Ханa . ( твърде много от нея може да ви убие )

Рен лесно може да направи много от тези неща, без привидно подозрение. Той е работил в болницата във Филаделфия , когато Хана беше там и -A я удари с кола , и също така е работил в болницата в Роузууд, когато Емили беше там заради язва .

6 . Разговора му с Мона в Радли беше супер подозрителен. Мона пита: " Защо да съм честна с теб ? " Рен отговаря : "Трябва. " Мона отговаря: " Ами това беше преди да разбера къде си скрил лоялностите си .

Хм ... и какви са тези " лоялности ? "

7 . Той оцветяваше червеното палто от картинката за фермата на бога !

8 . В 2x4 , когато A разбива офиса на Др.Съливан ,
" Nosey Bitches Die " /Любопитните кучки умират/ е написано на стената. Звучи като типично съобщение от  -A , нали? Е, тук е това, което ме грабна .

САЩ - Nosy

U.K. - Nosey /Британски акцент/

Аз не си спомням друг британски герой в шоуто освен  Рен ?

9 . Почти всеки път, когато лъжкините влизат в магазини, от които са закупени техните малки "подаръци" от -A, винаги се оказват във Филаделфия . Кой има къща във Филаделфия ? Рен !

10. -A пие водка ... Рен също.

11. В едно от съобщенията си -А пише "Мона си играе с кукли. Аз си играя с човешки тела. -А." Е, Рен е лекар. Предполагам, че е законно да се каже, че си играе с части от телата на хората.

12. Той беше облечен в плажни шорти в първия епизод!

13. Рен спомена нещо за Спенсър, че баща й е имал шизофрения, когато е бил дете. Шизофренията може да се предава генетично.

14. Рен има умение да прави масажи. Спенсър ОБИЧАШЕ масажа, който получаваше от него. По-късно, Емили получава приятен масаж от A в спа центъра. Хмм ...?


Какви би могли да бъдат мотивите му? Вие какво мислите? Споделете.

АКО ВЗИМАТЕ СТАТИЯТА, ПОСОЧВАЙТЕ PRETTYLITTLETHEORIES-BULGARIA.BLOGSPOT.COM КАТО ИЗТОЧНИК!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар